Για να μοιράσεις αγάπη και υπέροχες εμπειρίες περιποίησης στους δικούς σου ανθρώπους μέσα στις γιορτές, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία.

Για να σου κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή και να σε απαλλάξουμε από το άγχος της τελευταίας στιγμής, ετοιμάσαμε μια λίστα με δώρα ομορφιάς για όλη την οικογένεια και τους φίλους σου! Το βασικό μας κριτήριο ήταν η προσιτή τιμή και ο παράγοντας value-for-money, γιατί πάνω απ’ όλα αναγνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και ότι μπορείς να βρεις στην αγορά πραγματικά ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς που δεν θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σου στον αέρα.

 Etheleo Shower Cream Και Wax Melts Με Δωρο Handmade Σκουφακι Two And Half

Η Etheleo σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία two and half έχει δημιουργήσει για τα Χριστούγεννα μια πρόταση δώρου.

Σκουφάκι μαύρο unisex με το natural shower cream σε τρία αρώματα monoi, pomegranate, cocoa + 4 wax melts με αρώμα μήλο-κανέλα.

Vichy Purete Thermale 3-in-1 Ντεμακιγιάζ για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 3-σε-1 και Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Δροσερό Gel Καθαρισμού Κατάλληλο για Ευαίσθητες Επιδερμίδες

Gel καθαρισμού προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες με ενυδατικό αφρό που απομακρύνει όλα τα ίχνη και μικροσωματίδια ρύπων και περιορίζει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού στην επιδερμίδα.

Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1 – καθαρισμός, τονωτική λοσιόν και ολοκληρωμένο ντεμακιγιάζ ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ils Pharma BeezCare Κρέμα Ποδιών και Ils Pharma Beezcare κρέμα χεριών

Κρέμα ποδιών καθημερινής φροντίδας με φυσικό μελισσοκέρι, εκχύλισμα μελιού και πρόπολης, εμπλουτισμένη με αλλαντοΐνη και συστατικά ήπιας απολεπιστικής δράσης. Η σύνθεσή της είναι εινισχυμένη με το ειδικά μελετημένο σύμπλεγμα ουρίας Hydroveg που προσδίδει μοναδική φροντίδα και περιποίηση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των ποδιών.

Κρέμα χεριών καθημερινής φροντίδας με φυσικό μελισσοκέρι, εκχύλισμα μελιού και πρόπολης. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με αλλαντοϊνη και συστατικά ήπιας φυσικής αντισηπτικής δράσης.Φροντίζει και περιποιείται την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών.

Anaplasis Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών RPNZL και Eye Patch Μάσκα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ, Κολλαγόνο και Θαλασσινό Νερό

Αναζωογόνηση, ενδυνάμωση & ελαστικότητα, αναζωογονεί τους θύλακες αποκαθιστά την ελαστικότητα της βλεφαρίδας, αύξηση μήκους έως και 17% αύξηση όγκου βλεφαρίδων, όγκος φρυδιών και συσφικτική μάσκα ματιών εξειδικευμένη για την άμεση ενυδάτωση και αποτοξίνωση της περιοχής των ματιών 

Natura Siberica Bereza Polar White Birch Purifying & Balancing Face Peel και Natura Siberica Bereza Polar White Birch Pore Minimising Face Mask

Τζελ peeling καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και μάσκα ελαχιστοποίησης των πόρων για λιπαρή και ακνεϊκή επιδερμίδα