Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς με αξιοπιστία και συνέπεια.

Το άρτια και συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει υπεύθυνα σε αποφάσεις που αφορούν την υγεία και την ευεξία σας.
Η ιστοσελίδα είναι η διαδικτυακή προέκταση του φαρμακείου Καρακάνα Αικατερίνη που βρίσκεται στον Βόλο. Στο φαρμακείο μας θα βρείτε ποικιλία παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων ομορφιάς. Σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία της ομάδας μας θα υπάρχει σίγουρα ένα προϊόν για τη δική σας ανάγκη.
Περιηγηθείτε ανάμεσα σε συμφέρουσες προσφορές με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
Βασική μας επιδίωξη είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και συμβουλές ευεξίας.
Η Κατερίνα Καρακάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε στη Φαρμακευτική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2010. Έχει καταρτιστεί μέσω σεμιναρίων, αλλά και ελληνικών και πανευρωπαϊκών συνεδρίων σε πολλά θέματα πάνω στις υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στον χώρο του φαρμακείου. Έχει γνώσεις πάνω στις πρώτες βοήθειες, στην πρωτοβάθμεια φροντίδα υγείας, στον εμβολιασμό και το μητρικό θηλασμό. Εργάστηκε για 2 χρόνια στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλίας, στον Βόλο, ως υπεύθυνος Φαρμακοποιός και από το 2013 ανελαβε το φαρμακείο που ειχε ο πατέρας της στους Αγίους Αναργύρους Βόλου. Απο το 2019 είναι εκπαιδευτης στην ειδικότητα βοηθός φαρμακείου του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.